Kérjük, tartsa vízszintesen készülékét a megfelelő megjelenítés érdekében!


Szigorodtak a járványvédelmi intézkedések a könyvtárban

Kedves Olvasóink!

A COVID-19 humán-járvány terjedésének megakadályozása érdekében az Országházba történő belépés és az épületben való tartózkodás vonatkozásában a mai napon szigorú járványügyi intézkedések léptek életbe, tekintettel a járványügyi készültség bevezetéséről szóló 283/2020. (VI.17.) Korm. rendeletre, illetve az azonosított fertőzésszámok emelkedő tendenciájára.

Mától, azaz 2020. szeptember 9-én 14 órától visszavonásig az Országgyűlési Őrség minden belépni kívánó személynél a beléptetést megelőzően érintésmentes lázmérő eszközzel testhőmérséklet mérést végez. Amennyiben a mért érték 37,2°C-nál magasabb, az Őrség a belépést megtagadja. A mérést végző személy a mért értékkel kapcsolatban adatrögzítést nem végez, adatkezelés nem történik.

A belépést megelőzően minden látogatónak kézfertőtlenítés kell végeznie a belépési pontokon kihelyezett érintésmentes kézfertőtlenítő eszközzel.

A könyvtárba történő be- és kilépés során, valamint a könyvtár területén kötelező az orrot és szájat teljes egészében takaró egészségügyi maszk viselése. Ez alól csak az olvasói asztaloknál történő munkavégzés, valamint a társalgóban való étkezés képez kivételt.

Kérjük szíves megértésüket és együttműködésüket!

Közzétéve - 2020-09-09 14:11:00
Kategória: Hírek