Kérjük, tartsa vízszintesen készülékét a megfelelő megjelenítés érdekében!


Dokumentumkérés

Az online katalógus használatához a Képviselői Információs Szolgálat információs pontjainál vagy az Országgyűlési Könyvtárban történő előzetes regisztráció szükséges. Online módon csak könyveket lehet rendelni, folyóiratok igényléséhez munkatársaink helyben vagy telefonon, illetve e-mailben nyújtanak segítséget.

Az online katalógusba való bejelentkezést követően a könyveket a következő átvételi pontokra lehet kérni:

  • Infoszolg KTK (Képviselői Irodaház VII. emelet)
  • Könyvtár, eligazító (Országgyűlési Könyvtár)

A megrendelt könyveket az adott átvételi pontokon, nyitva tartási időben lehet átvenni helyben használatra, illetve kölcsönzésre.

Az Országgyűlési Könyvtár dokumentumait korlátozott keretek között kölcsönzi. A Kölcsönzési Szabályzat szerint meghatározott dokumentumokat az országgyűlési képviselők, a nemzetiségi szószólók, az európai parlamenti képviselők, az Országgyűlés Hivatala köztisztviselői státuszban és szerződéses munkaviszonyban álló munkatársai, valamint a Miniszterelnökség munkatársai részére kölcsönzi, meghatározott eljárás szerint.

A dokumentumhasználattal (helyben használat, kölcsönzés) kérjük, keresse a kijelölt szakreferens munkatársunkat: Maltsik Balázs, tel: 441-4090, maltsik.balazs@ogyk.hu (vagy távolléte esetén az ügyeletes könyvtárost: 441-4468).